Nabij in welbevinden

Doornspijk

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Dat kan bij WZU Veluwe in het dorp Doornspijk. Ook bent u één of meer dagdelen welkom bij de dagbesteding in Hart van Thornspic.

Voor vragen over zorg en ondersteuning kunt u contact opnemen met de medewerkers van het servicepunt.

Contactgegevens:
Thornspic 11
8085 BW Doornspijk
(0525) 66 26 69
receptie.feithenhof@wzuveluwe.nl

Postadres:
Postbus 111
8070 AC Nunspeet

 

Zorgwoningen Hart van Thornspic

In het prachtige appartementencomplex Hart van Thornspic biedt WZU Veluwe 36 zorgwoningen aan. U woont er aangenaam en veilig. Zelfstandig wonen met zorg dichtbij. U kunt naar behoefte gebruik maken van zorg en ondersteuning. En natuurlijk bent u van harte welkom om …

Dagbesteding Hart van Thornspic

In Hart van Thornspic wordt aan bewoners en thuiswonende cliënten met een vorm van dementie dagbesteding aangeboden in een ruim en huiselijk ingerichte huiskamer. Als u zelfstandig woont, kunt u hier vier dagen per week terecht voor dagbesteding. Mocht u belangstelling …

Nieuws Doornspijk

Bruidspaar in Hart van Thornspic

Hart van Thornspic - Feest

5 juni 2014 - Twee bewoners van Hart van Thornspic in Doornspijk hebben elkaar vandaag het jawoord gegeven. Natuurlijk werd dit ook gevierd met de medebewoners. Gerwin en Gerjanne bezochten de fraai versierde locatie, waar ze werden toegezongen door de aanwezigen.

Agenda

Bingo

dinsdag 08 juli, 2014 - Locatie Hart van Thornspic, aanvang 19.30 uur

Vacatures

Geen vacatures in Doornspijk

Loading map...

Loading

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0525) 68 13 34.