Koninklijke Onderscheiding voor Bertus en Diny van der Scheer

Een bijzondere verrassing voor Bertus en Diny van der Scheer. Uit handen van de burgemeester van Gemeente Heerde ontvingen zij vrijdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De burgemeester overhandigde de onderscheidingen als erkenning voor hun onschatbare bijdrage aan de gemeenschap.

Toewijding aan WZU Veluwe
Bertus van der Scheer, al sinds 1972 toegewijd aan de Petruskerk in Wapenveld, heeft zich sinds 2015 ook ingezet voor WZU Veluwe. Hij vervulde verschillende rollen, waaronder beheerder van de miniboerderij op het terrein, uitvoerder van allerlei hand-en-spandiensten en tuinonderhoud. Zijn inzet tijdens de coronapandemie was bewonderenswaardig, waarbij hij onder andere coronatesten en medische maatregelen naar verschillende locaties van WZU Veluwe bracht.

Diny van der Scheer-Ruiters, met meer dan 50 jaar vrijwilligerservaring, heeft haar bijdrage geleverd aan de Petruskerk en is sinds 1980 actief betrokken bij WZU Veluwe, waar ze bewoners bezoekt en deelneemt aan diverse activiteiten.

Meer informatie
Voor het volledige bericht, klik hier om naar de website van Gemeente Heerde te gaan.

Wij feliciteren Bertus en Diny van der Scheer met deze welverdiende erkenning. Hun toewijding aan de gemeenschap is bewonderenswaardig en wij zijn hen daar enorm dankbaar voor.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese