Beleef De Boskamp: Open Huis op 28 september

Tijdens Burendag opent De Boskamp op zaterdag 28 september haar deuren voor een feestelijk Open Huis. We nodigen iedereen uit om onze locatie te ontdekken en de bijzondere sfeer van het gebouw te ervaren. Vanaf het moment dat u binnenstapt, zult u zich thuis voelen.

Activiteiten voor jong en oud
Tijdens het Open Huis hebben we een gevarieerd programma samengesteld met activiteiten voor alle leeftijden. Neem deel aan rondleidingen door het gebouw en ontdek de rijke geschiedenis van De Boskamp bij de tentoonstelling ‘Het verleden van De Boskamp’. Daarnaast kunt u meedoen aan creatieve workshops, genieten van een muzieksessie, of aansluiten bij een bakactiviteit. Speciaal voor de jongste bezoekers is er een speurtocht.

Kooroptreden

Mis ook het bijzondere optreden van het bewonerskoor, onder leiding van Zwier van de Weerd, niet. Ze zullen om 15.30 uur gaan zingen. Kom luisteren en laat u verrassen.

Meer dan alleen een gebouw

De Boskamp is meer dan alleen een gebouw; het is een plek waar mensen samenkomen, leren, werken en groeien. Tijdens het Open Huis kunt u in gesprek gaan met bewoners en medewerkers om te ontdekken hoe De Boskamp bijdraagt aan het welzijn van ouderen en de lokale gemeenschap. Of u nu nieuwsgierig bent naar onze activiteiten, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of gewoon een kijkje wilt nemen: iedereen is van harte welkom.

Praktische informatie
Het Open Huis vindt plaats op zaterdag 28 september van 13:30 tot 16:00 uur aan de Albert Schweitzerlaan 25 in Epe. De toegang is gratis.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij De Boskamp.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese